Over Quartzline

Bij Quartzline zijn we voortdurend bezig om onze vloersystemen en producten te verbeteren. Continue productontwikkeling noemen we dit. In ons moderne laboratorium behoren onderzoek en innovatie tot de dagelijkse werkzaamheden. Het is beste is nog niet goed genoeg vinden wij. Daarom zijn we dag in dag uit op zoek naar beter.

Innovation: Research and development

Innovatie: Onderzoek en ontwikkeling

De populariteit van gietvloeren groeit met de dag. U komt ze tegen in woningen, bedrijven, kantoren, ziekenhuizen, scholen en ga zo maar door. Onze gietvloeren zijn grofweg onder te verdelen in drie typen: de epoxygietvloer (EP), de polyurethaan gietvloer (PU) en de cementgebonden gietvloer. Daarnaast maakt onze vakkennis en ervaring in het inkleuren van kwartsen het mogelijk dat wij onze vloersystemen en producten in elke gewenste kleur kunnen leveren.

Productontwikkeling

Wij volgen trends en marktontwikkelingen op de voet. Sterker nog, wij willen trendsetter zijn. In ons laboratorium zijn wij dan ook continu actief met productverbetering en het ontwikkelen van nieuwe producten en vloersystemen. Alvorens nieuwe producten in de markt te introduceren, voeren we praktijkgerichte tests uit in samenwerking met een aantal geselecteerde applicateurs. Op deze manier waarborgen wij de bekende Quartzline-kwaliteit.

upscaling
Production and quality management

Productie en kwaliteitsmanagement

Het productieproces bij Quartzline is nauwkeurig beschreven en wordt begeleid en gecontroleerd door onze kwaliteitsafdeling. Deze afdeling bewaakt zorgvuldig dat onze producten aan alle – wettelijke - eisen en wensen voldoen. Al onze vloersystemen en producten ondergaan een nauwgezette keuring voordat ze worden vrijgegeven voor verkoop. Met ons Quartzline Quality Management Systeem kunnen wij eventuele fabricagefouten al in een vroeg stadium signaleren.

Applicatie

Als applicateur ontvangt u vloersystemen en producten van gegarandeerd hoge kwaliteit. Daarnaast staat Quartzline garant voor een snelle levering, service op maat en – indien nodig – een adequate nazorg. Heldere werkbeschrijvingen en technische datasheets ondersteunen u bij de verwerking van de Quartzline vloersystemen en producten. Ook verlenen wij altijd telefonisch of desgewenst op locatie de nodige ondersteuning. Klantgerichtheid staat bij Quartzline hoog in het vaandel en is één van de pijlers van ons bedrijf.

Application

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief