Gang

Een kantoorgang moet functioneel en zakelijk zijn. En hij moet tegen een stootje kunnen. De gang kunt u natuurlijk in uw huiskleuren uitvoeren. Alle dessins en kleuren zijn mogelijk met Quartzline vloeren.

Meer informatie

Sanitaire ruimte

De sanitaire ruimte in een kantooromgeving krijgt veel bezoekers te verwerken. Dat vraagt om een gemakkelijke en goed te reinigen vloer die bestand is tegen wat voor vocht dan ook. Quartzline vloeren voldoen aan deze eisen.

Meer informatie

Kantoren & Vergaderruimte

Vloeren in deze ruimtes moeten comfortabel, duurzaam en slijtvast zijn. Bovendien is gemakkelijk schoonhouden eveneens een voordeel. Voor deze situaties heeft Quartzline een aantrekkelijke range aan vloersystemen.

Meer informatie

Opslag & Technische ruimte

In opslagruimtes is veel beweging. Ook van rollend materieel. Spullen naar binnen, spullen naar buiten. Slijt- en stootvast zijn voorwaarden en ook vocht- en chemische resistentie. Quartzline heeft de juiste vloeren voor deze ruimtes.

Meer informatie

Keuken

Een kantoorkeuken moet aan nogal wat eisen voldoen. Goed beloopbaar, slijt- en stootvast, eenvoudig te reinigen, vloeistof- en afval dicht en prettig om op te werken. Quartzline heeft hiervoor de best geschikte vloeren.

Meer informatie

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief