2022-07-27

Productnieuws

Informatie over onze vloer- en wandsystemen.
Lees meer...
2022-07-13

Nieuwsbrief Juli 2022

Comfort D30 Ultra, uit de serie Deco Vloersystemen, is een comfortabele polyurethaan vloer met een dempende onderlaag. De dempende onderlaag is aan te brengen met een 100% gerecycled rubber granulaat mat of met een gietlaag Silencio dB. De geluidsreductie bedraagt 18 decibel (▲Lw, voorgeschreven contactgeluid woningen). De vloer is met vlokken, in betonlook of in een uni kleur leverbaar.
Lees meer...
2022-06-20

Productnieuws

Quartzline BV breidt het productgamma CONSTRUCT verder uit met twee zandcement producten!
Lees meer...
2022-05-20

Quartzline Protect Fast Cure: topvloer voor zakelijke toepassingen

Een van de toppers in ons aanbod van vloersystemen is de Quartzline Protect Fast Cure, een haast onverslijtbare en functionele vloer. Deze vloerafwerking is gemakkelijk aan te brengen en weer snel beloopbaar.
Lees meer...
2022-04-29

Vloerverwarming en Quartzline

Het genot van vloerverwarming begint bij de basis. Quartzline biedt de beste oplossingen voor het ‘inbedden’ van vloerverwarmingssystemen levert daarnaast ook een scala aan afwerkingsvloeren. Hoog rendement van de vloerverwarming en een moderne vloer zijn gegarandeerd.
Lees meer...
2022-04-05

Productnieuws

Productnieuws over onze Quartzline SL-PU Scratchcoat & Quartzline SL-EP Scratchcoat
Lees meer...
2022-01-31

RDL Vloerverwarming en Quartzline

Na het installeren van een vloerverwarmingssysteem levert RDL Vloerverwarming uit Alkmaar de vloer kant en klaar op met Quartzline producten. Na het dichtsmeren van de gefreesde gleuven met Quartzline MRP reparatiemortel volgt een laag Quartzline Primer Universeel en daarna worden de vloeren met Quartzline egalines geëgaliseerd.
Lees meer...
2022-01-07

Orwak afval- en balenperser bij Quartzline

Quartzline heeft vier 5030 Orwak afvalpersen in gebruik voor het compacteren van afval en twee 3420 Orwak balenpersen voor het compacteren van de schone materialen.
Lees meer...
2021-12-13

Atlas Beton brengt Quartzline Cem Micro aan

Atlas Beton BV Rotterdam heeft in een Rotterdamse woning een opdracht afgerond met Quartzline Cem microcement.
Lees meer...
2021-11-26

De Koning legt een strakke vloer

Woninginrichting De Koning BV uit Rotterdam heeft onlangs in een woning te Rotterdam de sleuven van de aangelegde vloerverwarming dichtgesmeerd met Quartzline Cementitious MRP reparatiemortel.
Lees meer...

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief