Login
FR NL EN

Geen artikelen in winkelwagen

2021-09-15

Hans Raams in Mebest

In Mebest, het magazine van het Technisch Bureau Afbouw en Bedrijfschap Afbouw, is in het augustusnummer een artikel te lezen met als titel Quartzline microcement: de perfecte betonlook.
Lees meer...
2021-09-02

Egalizer BV renoveert winkelvloer

Vloerafwerkingsbedrijf Egalizer BV uit ’s Hertogenbosch is dé specialist voor het prepareren en renoveren van ondergronden. Zo heeft Egalizer onlangs in Hogezand een winkelvloer in winkelcentrum De Hooge Meeren in Hogezand weer als nieuw opgeleverd.
Lees meer...
2021-08-26

Folder Construct – Nieuwe 2e druk

De nieuwe, aangepaste folder Construct is beschikbaar. Vanwege de grote vraag naar de folder was een nieuwe druk nodig.
Lees meer...
2021-08-17

Nieuwe ondervloer voor Rituals Charleroi

GarantFloors uit Almelo is regelmatig in één van de winkels van het Nederlandse cosmeticabedrijf Rituals te vinden voor het aanbrengen van nieuwe vloeren of voor vloerrenovatie. Onlangs was de vloerenspecialist in het Belgische Charleroi om wederom in een Rituals vestiging een vloer te renoveren.
Lees meer...
2021-08-04

Nieuwe folders Deco en Stone en leaflet Mortar

Onlangs hebben wij de nieuwe folders Deco en Stone en een nieuw leaflet Mortar uitgebracht. Met de folders en het leaflet kunnen vloerenleggers en afbouwbedrijven hun klanten informeren over de vloersystemen van Quartzline.
Lees meer...
2021-07-26

Nieuwe vloeren voor de Blokkendoos

MultQuartz uit Lelystad heeft onlangs kinderdagverblijf de Blokkendoos in Groningen voorzien van 900 m2 nieuwe vloeren. In de groeps- en slaapruimtes van het kinderdagverblijf is het Quartzline Deco Premium D60 vloersysteem gelegd.
Lees meer...
2021-07-19

Wethouder Burggraaf bezoekt Quartzline BV

Wethouder Maarten Burggraaf, wethouder Economie van de gemeente Dordrecht, bracht vrijdag 16 juli jl. samen met senior acquisiteur Bert ten Veen een bezoek aan Quartzline BV.
Lees meer...
2021-06-16

Reparatiemortel Quartzline Alpha MRP

Nieuw in ons productprogramma is de reparatiemortel Quartzline Alpha MRP. Deze gips gebonden reparatiemortel is special ontwikkeld voor het repareren van calciumsulfaat gebonden ondergronden (anhydriet of alpha-halfhydraat). Quartzline Construct Alpha MRP is een sneldrogende mortel die prettig verwerkbaar is.

Lees meer...
2021-06-16

GarantFloors egaliseert winkelvloer Rituals

In één van de winkels van het Nederlands cosmeticabedrijf Rituals heeft GarantFloors uit Almelo onlangs de gehele winkelvloer van 390 m2 geëgaliseerd met Construct Underlayment 2-20 mm. De ruimtes voor diverse studio’s (100 m2) zijn voorzien van Cem Decorative in de kleur RAL 7036.

Lees meer...
2021-04-08

Hans Raams

Onlangs hebben we onze verkoopafdeling verder uitgebreid met de indiensttreding van Hans Raams als senior accountmanager. In deze functie is Hans verantwoordelijk voor de verkoop van cementgebonden vloersystemen en vloerproducten.

Lees meer...

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief