2023-05-23

NIEUW: Europox Z-speed

Europox Z speed is een oplosmiddelvrije tweecomponenten epoxyprimer.
Europox Z speed heeft uitstekende hechtingskwaliteiten voor normale tot sterk absorberende poreuze ondergronden en is de aanbevolen primer voor poreuze cementgebonden ondergronden zoals beton- en cementdekvloeren.
Europox Z speed heeft een zeer snelle droogtijd van ca. 2 uur (afhankelijk van de omstandigheden).

Lees meer...
2023-04-19

Ook de producttrainingen blijven gewoon doorgaan!

De producttraining micro-cement bij Quartzline is met goed gevolg afgerond door 123 Betonvloer bv, Studio Reset, Stukadoorsbedrijf Martijn Schipper, Schoonmaak Alliantie Nederland en Dekker Interieurbouw. De deelnemers kunnen nu met hun certificaat op zak, optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die de Quartzline micro-cement systemen bieden en deze van hun eigen handtekening voorzien! Wil je meer weten over onze producttrainingen neem dan contact op met Hans Raams, +31 614 88 58 59 of Hans@quartzline.nl.
Lees meer...
2023-03-22

Vloer van Kamer van Koophandel Ondernemersplein: Corques Liquid Lino

Het KvK Ondernemersplein Rotterdam faciliteert ontmoetingen en kennisdeling met het Rotterdamse bedrijfsleven. Op de vloer van het fraaie gebouw is 1.064 m2 Corques Liquid Lino met een laagdikte van 2,5 mm aangebracht. Dit product onderscheidt zich door zijn blijvende veerkrachtige eigenschappen en natuurlijke uitstraling. Corques Liquid Lino scheurt niet en is in vele kleuren te verkrijgen. Een ander pluspunt van Corques Liquid Lino is dat deze met een laagdikte van zo’n 3 tot 4 mm zeer goede warmtegeleidende capaciteiten heeft. Deze eigenschap komt het rendement van vloerverwarming ten goede. 
Quartzline levert de prijstechnische interessante Corques Liquid Lino rechtstreeks vanaf fabriek te Dordrecht.
Lees meer...
2023-03-16

Corques Liquid Lino

Vanaf nu is Corques Liquid Lino rechtstreeks leverbaar vanaf onze fabriek. Niet alleen prijstechnisch levert dit het nodige voordeel op, ook wat betreft de levertijd is het vandaag bestellen, morgen in huis.

Lees meer...
2023-03-06

Quartzline keuringen

Onze kwaliteitsafdeling bewaakt zorgvuldig of onze vloersystemen en producten voldoen aan alle -wettelijke- eisen en wensen voldoen.
Al onze vloersystemen en producten ondergaan een nauwgezette keuring voordat ze worden vrijgegeven voor verkoop.

Lees meer...
2023-02-09

Monster koffer Quartzline CEM Decorative

Voor onze klanten bieden wij ter ondersteuning monsterkoffers aan. Altijd makkelijk als je goed inzicht wilt hebben in het eindresultaat. In de video is de monsterkoffer van Quartzline Cem Decorative te zien!
Lees meer...
2023-01-30

Quartzline Cem Decorative

Quartzline Cem Decorative is een cement gebonden egalisatie die dankzij een verbeterde samenstelling nu nog beter vloeit. De verharding van Cem Decorative vindt plaats door zowel de hydratatie van de minerale bindmiddelen als de filmvorming van polymeren.
Lees meer...
2023-01-10

In vijf dagen de ideale Quartzline PU-gietvloer

Een moderne, strakke PU-gietvloer realiseer je in vijf dagen met Quartzline Deco UV. Dag 1 begin je zo nodig met het repareren van de vloer. Indien noodzakelijk gebruik je hiervoor Alpha SL Underlayment 2-20mm. Daarna gebruik je Primer PU BHH om de vloer te primeren. Deze laag zorgt ook voor een goede hechting met de ondervloer.
Lees meer...
2023-01-02

Producttraining micro-cement

De laatst gehouden producttraining micro-cement bij Quartzline is met goed gevolg afgerond door Jaimy Bloemhard Bouw, Wim van AVGB Onderhoud, Reyer van R. Dijker Totaalonderhoud en Roy en Joris van RDL Vloerverwarming. 
Lees meer...
2022-12-21

Nieuwjaarsbericht

Aan het eind van een jaar is het gebruikelijk om even terug te blikken. We kijken terug op een zeer bewogen jaar. Zo hadden we begin 2022 nog te maken met een staartje corona en eind februari vielen Russische troepen Oekraïne binnen. Deze oorlog heeft enorme impact, wereldwijd en in Nederland. Zo ontstond er grondstoffen schaarste en kregen we te maken met prijsschommelingen. 
Lees meer...

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief