Login
FR NL EN

Geen artikelen in winkelwagen

2022-01-07

Orwak afval- en balenperser bij Quartzline

Quartzline heeft vier 5030 Orwak afvalpersen in gebruik voor het compacteren van afval en twee 3420 Orwak balenpersen voor het compacteren van de schone materialen.
Lees meer...
2021-12-13

Atlas Beton brengt Quartzline Cem Micro aan

Atlas Beton BV Rotterdam heeft in een Rotterdamse woning een opdracht afgerond met Quartzline Cem microcement.
Lees meer...
2021-11-26

De Koning legt een strakke vloer

Woninginrichting De Koning BV uit Rotterdam heeft onlangs in een woning te Rotterdam de sleuven van de aangelegde vloerverwarming dichtgesmeerd met Quartzline Cementitious MRP reparatiemortel.
Lees meer...
2021-11-19

Arnhemse woning verfraait met Deco UV Ultra

GarantFloors uit Almelo heeft een woonhuis in Arnhem voorzien van nieuwe Quartzline Deco UV Ultra vloeren. De verdiepingen zijn eerst geëgaliseerd met Construct Underlayment 2-20 mm. De bovenverdiepingen zijn daarna voorzien van pvc-vloerbedekking.
Lees meer...
2021-11-04

De ideale Quartzline gietvloer: Construct met Deco

Comfortabel wonen begint met een PU-gietvloer. Voor een strakke moderne vloer kies je voor Quartzline vloersystemen. Het begint met het egaliseren en zo nodig repareren van de ondervloer. Daarna komt de vloerafwerking.
Lees meer...
2021-10-26

Workshop microcement voor Munneke Stucadoors

Onlangs hebben vijf medewerkers van Munneke Stucadoors uit Houten de workshop microcement gevolgd bij Quartzline in Dordrecht.
Lees meer...
2021-10-12

Nieuwe folders

Er zijn weer twee nieuwe folders toegevoegd aan de Quartzline folderlijn. De folder Cem is nieuw en van de folder Protect is er een aangepaste heruitgave verschenen.
Lees meer...
2021-09-23

Bereken snel je vloer met de vloercalculator

Met de vloercalculator op de homepage van onze website bereken je binnen enkele minuten de door jou gewenste vloer.
Lees meer...
2021-09-15

Hans Raams in Mebest

In Mebest, het magazine van het Technisch Bureau Afbouw en Bedrijfschap Afbouw, is in het augustusnummer een artikel te lezen met als titel Quartzline microcement: de perfecte betonlook.
Lees meer...
2021-09-02

Egalizer BV renoveert winkelvloer

Vloerafwerkingsbedrijf Egalizer BV uit ’s Hertogenbosch is dé specialist voor het prepareren en renoveren van ondergronden. Zo heeft Egalizer onlangs in Hogezand een winkelvloer in winkelcentrum De Hooge Meeren in Hogezand weer als nieuw opgeleverd.
Lees meer...

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief