25-03-2020

Quartzline en het Coronavirus

De Nederlandse regering blijft de maatregelen in het kader van het coronavirus aanscherpen. Ook Quartzline Vloersystemen BV neemt uiteraard haar verantwoordelijkheid om volgens de richtlijnen van het RIVM de verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. De gezondheid, veiligheid en het welzijn van u als onze klant en onze medewerkers staan voorop.


Quartzline Vloersystemen BV probeert haar werknemers zoveel mogelijk thuis te laten werken. Als een afspraak fysiek door moet gaan, volgen wij de richtlijnen die zijn afgegeven, zoals afstand houden, regelmatig handen wassen en geen verkoudheidsklachten of koorts hebben.


Quartzline Vloersystemen BV ontwikkelt en produceert haar vloersystemen en -producten in Nederland. Wij beschikken over voldoende voorraad om aan de vraag te kunnen voldoen. Met Quartzline Online zijn we 24/7 bereikbaar voor het plaatsen van orders. Op onze website vindt u alle informatie over onze producten en systemen.


Om eventuele risico’s te beperken, hebben wij besloten om een bezoek aan onze relaties tot nader order op te schorten. Onze verkoopmanager Theo van der Plas blijft beschikbaar om samen met u, bij voorkeur via e-mail of telefoon, de beste vloeroplossing te bespreken.


Quartzline Vloersystemen BV heeft de kennis en ervaring om u maximaal te blijven ondersteunen in deze onzekere tijden. Wij blijven bereikbaar voor uw vragen, orders en leveringen en zullen al het mogelijke doen om u te blijven ondersteunen en de service te verlenen die u van ons gewend bent.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief