2023-03-16

Corques Liquid Lino

Vanaf nu is Corques Liquid Lino rechtstreeks leverbaar vanaf onze fabriek. Niet alleen prijstechnisch levert dit het nodige voordeel op, ook wat betreft de levertijd is het vandaag bestellen, morgen in huis.

Lees meer...
2023-03-06

Quartzline keuringen

Onze kwaliteitsafdeling bewaakt zorgvuldig of onze vloersystemen en producten voldoen aan alle -wettelijke- eisen en wensen voldoen.
Al onze vloersystemen en producten ondergaan een nauwgezette keuring voordat ze worden vrijgegeven voor verkoop.

Lees meer...
2023-02-09

Monster koffer Quartzline CEM Decorative

Voor onze klanten bieden wij ter ondersteuning monsterkoffers aan. Altijd makkelijk als je goed inzicht wilt hebben in het eindresultaat. In de video is de monsterkoffer van Quartzline Cem Decorative te zien!
Lees meer...
2023-01-30

Quartzline Cem Decorative

Quartzline Cem Decorative is een cement gebonden egalisatie die dankzij een verbeterde samenstelling nu nog beter vloeit. De verharding van Cem Decorative vindt plaats door zowel de hydratatie van de minerale bindmiddelen als de filmvorming van polymeren.
Lees meer...
2023-01-10

In vijf dagen de ideale Quartzline PU-gietvloer

Een moderne, strakke PU-gietvloer realiseer je in vijf dagen met Quartzline Deco UV. Dag 1 begin je zo nodig met het repareren van de vloer. Indien noodzakelijk gebruik je hiervoor Alpha SL Underlayment 2-20mm. Daarna gebruik je Primer PU BHH om de vloer te primeren. Deze laag zorgt ook voor een goede hechting met de ondervloer.
Lees meer...
2023-01-02

Producttraining micro-cement

De laatst gehouden producttraining micro-cement bij Quartzline is met goed gevolg afgerond door Jaimy Bloemhard Bouw, Wim van AVGB Onderhoud, Reyer van R. Dijker Totaalonderhoud en Roy en Joris van RDL Vloerverwarming. 
Lees meer...
2022-12-21

Nieuwjaarsbericht

Aan het eind van een jaar is het gebruikelijk om even terug te blikken. We kijken terug op een zeer bewogen jaar. Zo hadden we begin 2022 nog te maken met een staartje corona en eind februari vielen Russische troepen Oekraïne binnen. Deze oorlog heeft enorme impact, wereldwijd en in Nederland. Zo ontstond er grondstoffen schaarste en kregen we te maken met prijsschommelingen. 
Lees meer...
2022-12-08

PUCEM Monsterboek

Van al onze PUCEM producten is ook een monsterboek beschikbaar.
Lees meer...
2022-11-29

PUCEM TF

De verbeterde samenstelling van ons PUCEM TF vloersysteem zorgt voor een nog langere levensduur door een hogere slijtvastheid. PUCEM TF is een aromatische viercomponenten, oplosmiddelvrije, gepigmenteerde dekvloer op basis van  een polyurethaancement.
Lees meer...
2022-11-21

De Quartzline brochure is uit!

Onze nieuwe brochure is onlangs verschenen. In deze brochure kun je kennis maken met ons bedrijf. Quartzline is een Dordts familiebedrijf dat sinds 1976 vloersystemen en vloerproducten ontwikkelt en produceert. 
Lees meer...

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief