13-07-2022

Nieuwsbrief Juli 2022

Quartzline Deco Comfort D30 Ultra
Comfort D30 Ultra, uit de serie Deco vloersystemen, is een comfortabele polyurethaan vloer met een dempende onderlaag. De dempende onderlaag is aan te brengen met een 100% gerecycled rubber granulaat mat of met een gietlaag Silencio dB. De geluidsreductie bedraagt 18 decibel (▲Lw, voorgeschreven contactgeluid woningen). De vloer is met vlokken, in betonlook of in een uni kleur leverbaar.

Een vloer ingestrooid met vlokken of een vloer in betonlook?
Kies dan voor een laag topcoat mat of zijdeglans. Voor extra UV-bescherming een tweede topcoat mat of zijdeglans aanbrengen.

Een vloer in een uni kleur?
Kies dan een topcoat kleur. Dit maakt de afwerking UV-bestendig. Voor extra bescherming tegen chemicaliën en een grote slijtvastheid, breng dan een tweede topcoat mat of zijdeglans aan.

Comfort D30 Ultra wordt onder meer toegepast in kantoren, in het onderwijs of in sport en recreatieruimtes. 
Ideaal op houten vloeren, kanaalplaatvloeren, zand/cement dekvloeren en ruimtes waar geluidsdemping gewenst is.


Quartzline Deco Comfort D30 Ultra producten 

Quartzline Silencio DB
Silencio dB is een 2-componenten, oplosmiddelvrij, zelf nivellerende gietvloer op basis van een aromatische polyurethaan met elastische en dempende eigenschappen.

Silencio dB wordt gebruikt in ruimtes waar een geluiddempende onderlaag gewenst is. Verder draagt deze laag bij aan de verdere comfort eigenschappen van een Quartzline SL-PU systeem, zeker in combinatie met de zachtere varianten zoals de SL-PU UVSL-PU UV HD en de SL-PU D30. Let op: niet geschikt als geluiddempende laag onder een grindvloer. Zie ons productinformatieblad (TDS) voor een optimale verwerking. 


Quartzline SL-PU D30
SL-PU D30 is een 2-componenten, oplosmiddelvrij, gepigmenteerd, zelf nivellerende gietvloer op basis van een aromatische polyurethaan met taai-elastische eigenschappen.
SL-PU D30 wordt gebruikt in ruimtes waar een naadloze, flexibele, elastische en comfortabele vloer gewenst is. Dit vloersysteem is uitermate geschikt om ingestrooid te worden met decoratieve gekleurde vlokken. Zie ons productinformatieblad (TDS) voor een optimale verwerking. Quartzline Deco Comfort D30 Ultra in een sporthal 

GarantFloors uit Almelo kreeg de opdracht om een sportvloer van 275M2 aan te brengen in een multifunctionele sporthal te Almelo. 

De betonnen vloer is eerst geëgaliseerd met Quartzline Cementitious SL Underlayment 2-20mm. Zo is de vloer weer sterk en slijtvast.


Er is gekozen voor de Deco Comfort D30 Ultra vloer in de kleur RAL7016.
Jurgen van GarantFloors kiest voor Quartzline producten vanwege de complete systeemopbouw vanuit één producent, kwaliteit, de gemakkelijke verwerking, onderhoud, maar vooral ook om de ondersteuning en nazorg tijdens de projecten.
Quartzline product trainingen microcement en gietvloeren 

Om onze systemen en producten volledig tot haar recht te laten komen, organiseren wij regelmatig workshops/ product trainingen uitsluitend voor professionele vloerenleggers en afbouwbedrijven. Door op de juiste wijze Quartzline vloer- en wandsystemen aan te brengen, profiteert de eindgebruiker optimaal van een vloer of wand.

Op elke derde vrijdag van de maand is er een product training voor microcement en op elke laatste vrijdag van de maand voor gietvloeren. Deze trainingen worden gehouden in de praktijkruimte van onze fabriek in Dordrecht.
Tijdens deze leerzame trainingen geven wij tekst en uitleg met vooral focus op de gezamenlijke praktijkoefeningen.
Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname en kunnen jullie vol vertrouwen met onze producten aan de gang. 
 

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief