20-05-2022

Quartzline Protect Fast Cure: topvloer voor zakelijke toepassingen

Eén van de toppers in ons aanbod van vloersystemen is de Quartzline Protect Fast Cure, een haast onverslijtbare en functionele vloer. Deze vloerafwerking is gemakkelijk aan te brengen en weer snel beloopbaar.

De vloer is samengesteld uit twee componenten polyaspartic een met en zonder vlokken te verwerken. Ondanks de korte uithardingstijd is de polyaspartic lang te verkwasten en vanuit de emmer uit te rollen. De vloer is leverbaar in alle RAL, NCS en Sikkens kleuren.

Quartzline Protect Fast Cure kent drie varianten: Coloured, Flake en Anti Skid en behoort tot de EDS-categorie vloeren. EDS wil zeggen dat één laag ongeveer een uur uithardingstijd nodig heeft. In een halve dag kan de vloer weer gebruiksklaar zijn. Hierbij spelen echter de temperatuur en de luchtvochtigheid een belangrijke rol. Het is aan te bevelen om de Protect Fast Cure met twee personen aan te brengen. Eén persoon om te verdelen en de ander om na te rollen.

Quartzline Primer GW
Quartzline Primer GW is een twee componenten watergedragen epoxy primer met een uitstekende hechting.
Zeer geschikt voor niet tot weinig zuigende ondergronden zoals:
- Nieuwe betonvloeren
- Cementgebonden dekvloeren
- Uitgeharde betonnen vloeren
- Bestaande epoxy en polyurethaan gietvloeren en coatings
- Hardgebakken en geglazuurde tegels
- Keramische tegels
Zie ons productinformatieblad (TDS) voor een optimale verwerking. 

Quartzline Coating Polyaspartic Coloured
Quartzline Coating Polyaspartic is een hoogglans coating op basis van een twee componenten alifatische polyaspartic, beschikbaar in een transparante en een gekleurde variant. Verder kenmerkt de Coating Polyaspartic zich door een snelle uithardingstijd waardoor de vloer weer heel snel begaanbaar is. Meerdere lagen op 1 dag zijn mogelijk.
Deze coating onderscheidt zich door een uitmuntende UV resistentie en is vrij van Alkylphenolen, Benzyl Alcohol en andere oplosmiddelen. Zie ons productinformatieblad (TDS) voor een optimale verwerking.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief