Construct Alpha Underlayment 2-20 mm

Uw systeem samenstellen

Primer
Primer Universal
Geen
Egalisatie
Alpha SL Underlayment 2-20mm
Kies de gewenste laagdikte
2 MM
3 MM
4 MM
5 MM
6 MM
7 MM
8 MM
9 MM
10 MM
15 MM
20 MM
Geef aan hoeveel vierkante meters u wilt bestellen:

Uw vloer

Ondervloer
Primer
Egalisatie

Gips gebonden egalisatie voor lagen van 2 tot 20 mm.

Construct Alpha Underlayment 2-20 mm is een gips gebonden egalisatiemortel, geschikt voor het binnenshuis egaliseren van calciumsulfaat gebonden ondergronden (anhydriet of alpha-halfhydraat).
Deze egaline is zelf nivellerend, krimp- en spanningsarm, snel verhardend en scheurt nagenoeg niet. Bovendien laat het zich goed verpompen en schuren. Construct Alpha Underlayment 2-20 mm is niet geschikt voor houten, industriële en permanent vochtige vloeren.
Toepassing: ondergrond voor tegels, vloerbedekking, parket, pvc en Quartzline vloersystemen.

Systeem uitleg
De primer voor vloeren, zoals cement dekvloeren, anhydrite vloeren, cement gebonden egaline, gips egaline, moet goed diep in de ondergrond dringen. Doe dit door middel van de Primer Universal te verdunnen met water in de mengverhouding 1 deel primer met 3 delen water. Voor een gesloten ondergrond zoals een tegelvloer, direct starten met de Primer Universal zonder te verdunnen.
Het is van essentieel belang om voldoende primer aan te brengen. Dit voorkomt scheuren en een te snelle droging van de egalisatiemortel.
Geschikt voor vloerverwarming (let op stookschema!).

Ideaal voor:

  • Vloerrenovatie

Disclaimer

Ondanks dat dit calculatie systeem zorgvuldig is samengesteld kunnen er geen rechten worden ontleend aan de uitkomst. Deze berekeningen worden uitgevoerd op basis van een aantal algemene uitgangspunten. De uitkomsten van de berekeningen zijn uitsluitend een indicatie. Dit omdat er geen rekening kan worden gehouden met de geldende omstandigheden voor het betreffende project waarvoor de bestelling van toepassing is.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief