Construct Cementitious DCS

Uw systeem samenstellen

Primer
Kies uw gewenste primer
Primer Universal
Geen
Egalisatie
Cementitious DCS
Kies gewenste laagdikte
30 MM
40 MM
50 MM
60 MM
70 MM
80 MM
90 MM
100 MM
Geef aan hoeveel vierkante meters u wilt bestellen:

Uw vloer

Ondervloer
Primer
Egalisatie

Een kant-en-klare droge cementgebonden mortel voor het traditioneel smeren van dekvloeren.

Quartzline Cementitious DCS is een kant-en-klare droge cementgebonden mortel voor het traditioneel smeren van dekvloeren. Cementitious DCS voldoet aan NEN-EN 13813, dekvloermortel en dekvloeren. Aan te brengen in laagdikten vanaf 30 mm. Sterkteklasse CT-C12-F2.
De mortel is geschikt voor het op traditionele wijze smeren van normaal te belasten dekvloeren in woning- en utiliteitsbouw. Verder is deze zandcement te gebruiken voor het aansmeren van dekvloeren onder afschot.

Systeem uitleg
De primer voor vloeren, zoals cement dekvloeren, anhydrite vloeren, cement gebonden egaline, gips egaline, moet goed diep in de ondergrond dringen. Doe dit door middel van de Primer Universal te verdunnen met water in de mengverhouding 1 deel primer met 3 delen water. Voor een gesloten ondergrond zoals een tegelvloer, direct starten met de Primer Universal zonder te verdunnen.
Het is van essentieel belang om voldoende primer aan te brengen. Dit voorkomt scheuren en een te snelle droging van de egalisatiemortel.

Ideaal voor:

  • Zand-cement dekvloer

Disclaimer

Ondanks dat dit calculatie systeem zorgvuldig is samengesteld kunnen er geen rechten worden ontleend aan de uitkomst. Deze berekeningen worden uitgevoerd op basis van een aantal algemene uitgangspunten. De uitkomsten van de berekeningen zijn uitsluitend een indicatie. Dit omdat er geen rekening kan worden gehouden met de geldende omstandigheden voor het betreffende project waarvoor de bestelling van toepassing is.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief