Construct Cementitious Underlayment 5-40 mm

Uw systeem samenstellen

Primer
Primer Universal
Geen
Egalisatie
Cementitious SL Underlayment 5-40mm
Kies de gewenste laagdikte
5 MM
6 MM
7 MM
8 MM
9 MM
10 MM
20 MM
30 MM
40 MM
Geef aan hoeveel vierkante meters u wilt bestellen:

Uw vloer

Ondervloer
Primer
Egalisatie

Cement gebonden egalisatie voor lagen van 5 tot 40 mm.

Construct Underlayment 5-40 mm is een zelf nivellerende, cementeuze, minerale gietmassa voor het egaliseren van ondergronden zoals beton en cement dekvloeren in laagdiktes van 5 tot 40 millimeter. Deze egaline is zelf nivellerend, krimp- en spanningsarm, snel verhardend en machinaal te verpompen. De verharding vindt plaats door zowel de hydratatie van de minerale bindmiddelen als de filmvorming van polymeren. De vloer is na drie uur weer beloopbaar.
Toepassing: onder tegels, vloerbedekking, parket en Quartzline vloersystemen.

Systeem uitleg
De primer voor vloeren, zoals cement dekvloeren, anhydrite vloeren, cement gebonden egaline, gips egaline, moet goed diep in de ondergrond dringen. Doe dit door middel van de Primer Universal te verdunnen met water in de mengverhouding 1 deel primer met 3 delen water. Voor een gesloten ondergrond zoals een tegelvloer, direct starten met de Primer Universal zonder te verdunnen.
Het is van essentieel belang om voldoende primer aan te brengen. Dit voorkomt scheuren en een te snelle droging van de egalisatiemortel.
Geschikt voor vloerverwarming (let op stookschema!).

Ideaal voor:

  • Vloerrenovatie
  • Dikkere lagen

Disclaimer

Ondanks dat dit calculatie systeem zorgvuldig is samengesteld kunnen er geen rechten worden ontleend aan de uitkomst. Deze berekeningen worden uitgevoerd op basis van een aantal algemene uitgangspunten. De uitkomsten van de berekeningen zijn uitsluitend een indicatie. Dit omdat er geen rekening kan worden gehouden met de geldende omstandigheden voor het betreffende project waarvoor de bestelling van toepassing is.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief