Construct Cementitious Underlayment 2-20 mm

Uw systeem samenstellen

Primer
Kies uw gewenste primer
Primer Universal
Geen
Egalisatie
Cementitious SL Underlayment 2-20 egaline
Cementitious SL Underlayment 2-20 NF
Kies de gewenste laagdikte
2 MM
3 MM
4 MM
5 MM
6 MM
7 MM
8 MM
9 MM
10 MM
15 MM
20 MM
Geef aan hoeveel vierkante meters u wilt bestellen:

Uw vloer

Ondervloer
Primer
Egalisatie

Cement gebonden egalisatie voor lagen van 2 tot 20 mm.

Construct Underlayment 2-20 mm voor een egaal vlakke ondergrond. Deze polymeer gemodificeerde minerale cement gebonden egalisatie heeft een mooi vloeigedrag en een hoge hardheid dankzij de hydratatie van minerale bindmiddelen en de filmvorming van polymeren. Hierdoor is de vloer al na drie uur beloopbaar. Toepassing: ondergrond voor tegels, vloerbedekking, parket en Quartzline vloersystemen.

Systeem uitleg
De primer voor vloeren, zoals cement dekvloeren, anhydrite vloeren, cement gebonden egaline, gips egaline, moet goed diep in de ondergrond dringen. Doe dit door middel van de Primer Universal te verdunnen met water in de mengverhouding 1 deel primer met 3 delen water. Voor een gesloten ondergrond zoals een tegelvloer, direct starten met de Primer Universal zonder te verdunnen.
Het is van essentieel belang om voldoende primer aan te brengen. Dit voorkomt scheuren en een te snelle droging van de egalisatiemortel.

Underlayment 2-20 mm kan in combinatie met vloerverwarming. Let hierbij op het stookschema.

Ideaal voor:

  • Woningen
  • Detailhandel
  • Kantoren
  • Gezondheidszorg
  • Onderwijs

Disclaimer

Ondanks dat dit calculatie systeem zorgvuldig is samengesteld kunnen er geen rechten worden ontleend aan de uitkomst. Deze berekeningen worden uitgevoerd op basis van een aantal algemene uitgangspunten. De uitkomsten van de berekeningen zijn uitsluitend een indicatie. Dit omdat er geen rekening kan worden gehouden met de geldende omstandigheden voor het betreffende project waarvoor de bestelling van toepassing is.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief