Deco Comfort D30 Ultra

Uw systeem samenstellen

Kleur Kies uw kleur
Demping
Kies als eerst uw demping
Rubber mat 100% recycled
Silencio dB (5MM)
Lijmlaag
PU Adhesive
Dichtzetmassa
PU Sealcoat
Schraplaag
SL- PU D30
Gietlaag
Laagdikte 2 MM
SL-PU D30
Topcoat
Kies hier voor gewenste topcoat
Kleur
Zijdeglans
Mat
2de Topcoat
Wenst u een tweede topcoat
Geen
Zijdeglans
Mat
Geef aan hoeveel vierkante meters u wilt bestellen:

Uw vloer

Ondervloer
Demping
Lijmlaag
Dichtzetmassa
Schraplaag
Gietlaag
Topcoat
2de Topcoat

Comfortabel polyurethaan vloersysteem met dempende onderlaag van een rubber granulaat mat of een gietlaag Silencio dB

Deco Comfort D30 Ultra is een vloer met een uitstekende demping en maximaal comfort. Deze polyurethaan gietvloer biedt een extra demping met een geluidsreductie van 18 decibel (▲Lw, voorgeschreven contactgeluid woningen). Dit wordt behaald door het aanbrengen van een 100% gerecycled rubber granulaat mat of een dempende laag Silencio dB onder de gietlaag. Certificaat verkregen bij een laagdikte van 5 mm Quartzline Silencio dB.

Systeem uitleg
Kies je voor SL-PU D30 ingestrooid met vlokken
Kies dan voor een laag topcoat mat of zijdeglans. Voor extra UV-bescherming een tweede topcoat mat of zijdeglans aanbrengen.

Kies je voor een betonlook
Kies dan voor een laag topcoat mat of zijdeglans. Voor extra UV-bescherming een tweede topcoat mat of zijdeglans aanbrengen.

Kies je voor een uni kleur
Kies dan topcoat kleur. Dit maakt de afwerking UV-bestendig. Voor extra bescherming tegen chemicaliën en een grote slijtvastheid, breng dan een tweede topcoat mat of zijdeglans aan.

Ideaal voor:

  • Onderwijs
  • Kantoren
  • Sport en Recreatie

Disclaimer

Ondanks dat dit calculatie systeem zorgvuldig is samengesteld kunnen er geen rechten worden ontleend aan de uitkomst. Deze berekeningen worden uitgevoerd op basis van een aantal algemene uitgangspunten. De uitkomsten van de berekeningen zijn uitsluitend een indicatie. Dit omdat er geen rekening kan worden gehouden met de geldende omstandigheden voor het betreffende project waarvoor de bestelling van toepassing is.