Deco Corques Liquid Lino

Uw systeem samenstellen

Kleur Kies uw kleur
Primer
Primer Universal
Egalisatie
Cementitious
Alpha
Kies u gewenste laagdikte
2MM
3MM
4MM
5MM
6MM
7MM
8MM
9MM
10MM
15MM
20MM
2de Primer
Primer Universal
Primer PU BHH
Gietlaag
Corques Liquid Lino
Corques liquid lino
Topcoat
Coating PU Extra Matt
Geef aan hoeveel vierkante meters u wilt bestellen:

Uw vloer

Ondervloer
Primer
Egalisatie
2de Primer
Gietlaag
Topcoat

Door zijn blijvende veerkrachtige eigenschappen en natuurlijke uitstraling onderscheidt Corques Liquid Lino zich van vele andere vloeren.

Door zijn blijvende veerkrachtige eigenschappen en natuurlijke uitstraling onderscheidt Corques Liquid Lino zich van vele andere vloeren. De product samenstelling bestaat uit een uitgebalanceerde mix van hoofdzakelijk natuurlijke grondstoffen zoals plantaardige- en lijnolie, hout- en kurkpoeder en kalksteenkurk.
Andere pluspunten van de Corques Liquid Lino vloer zijn dat deze slijtvast is en dat deze met een laagdikte van zo’n 2 mm zeer goede warmtegeleidende capaciteiten heeft wat het rendement bij vloerverwarming ten goede komt. De vloer is naadloos omdat het een gegoten systeem betreft. Dit betekent geen lasnaden, banenplan en snijverlies zoals bij andere vloerbedekkingen. Bovendien is Corques Liquid Lino in vele kleuren te leveren.

Ideaal voor:

  • Publieke ruimtes
  • Gangen
  • Hotels
  • Kantoren

Disclaimer

Ondanks dat dit calculatie systeem zorgvuldig is samengesteld kunnen er geen rechten worden ontleend aan de uitkomst. Deze berekeningen worden uitgevoerd op basis van een aantal algemene uitgangspunten. De uitkomsten van de berekeningen zijn uitsluitend een indicatie. Dit omdat er geen rekening kan worden gehouden met de geldende omstandigheden voor het betreffende project waarvoor de bestelling van toepassing is.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief