Deco Premium D60

Uw systeem samenstellen

Kleur Kies uw kleur
Primer / Schraplaag
Kies je gewenste primer
Primer GW
SL-EP Scratchcoat
Primer BHH
Primer PU BHH
Schraplaag
Kies hier je gewenste schraplaag
SL-EP Scratchcoat
SL-PU Scratchcoat
Gietlaag
Laagdikte 2 MM
SL-PU D60
Topcoat
Kleur
2de Topcoat
Wens je een tweede topcoat
Geen
Zijdeglans
Mat
Geef aan hoeveel vierkante meters u wilt bestellen:

Uw vloer

Ondervloer
Primer / Schraplaag
Schraplaag
Gietlaag
Topcoat
2de Topcoat

Multi inzetbaar polyurethaan vloersysteem.

Deco Premium D60 is een multi inzetbare, polyurethaan gietvloer met voortreffelijke hygiënische en veiligheids eigenschappen. Deze naadloze, zijdeglans vloer is op basis van plantaardige polyurethaanharsen samengesteld. De vloer is gemakkelijk schoon te houden en komt daardoor het best tot zijn recht waar deze specifieke eigenschappen gewenst zijn.

Systeem uitleg
Vanwege de sterk verkleurende gietlaag SL-PU D60, deze altijd overlagen met een topcoat kleur. Dit maakt de afwerking volledig UV-bestendig. Voor extra chemicaliën- en krasbestendigheid een tweede topcoat mat of zijdeglans aanbrengen.

Ideaal voor:

  • Gezondheidszorg
  • Praktijkruimtes
  • Kantoren
  • Detailhandel
  • Onderwijs

Disclaimer

Ondanks dat dit calculatie systeem zorgvuldig is samengesteld kunnen er geen rechten worden ontleend aan de uitkomst. Deze berekeningen worden uitgevoerd op basis van een aantal algemene uitgangspunten. De uitkomsten van de berekeningen zijn uitsluitend een indicatie. Dit omdat er geen rekening kan worden gehouden met de geldende omstandigheden voor het betreffende project waarvoor de bestelling van toepassing is.