Marble Outdoor

Uw systeem samenstellen

Kleur Kies uw kleur
Primer
Kies uw gewenste primer
Primer BHH
Primer GW
Marmer laag
Kies de gewenste korrelmaat
1-4mm
4-8mm
Binder
Binder UV
Binder UV
Geef aan hoeveel vierkante meters u wilt bestellen:

Uw vloer

Ondervloer
Primer
Marmer laag
Binder

Polyurethaan gebonden UV-bestendige marmeren buitenvloer.

Marble Outdoor is een polyurethaan gebonden marmer speciaal voor buitengebruik. Met het marmer zijn prachtige patronen aan te brengen. Dankzij het polyurethaan bindmiddel heeft de vloer als groot voordeel dat hij kan uitzetten en krimpen. Bovendien is de vloer bestand tegen UV-straling. De viscositeit zorgt voor voldoende afdruip naar de ondergrond en binding tussen de steentjes.


Quartzline importeert het marmer exclusief uit een Italiaanse marmergroeve. Het is verkrijgbaar in twee korrelmaten, namelijk 1-4 mm en 4-8 mm. Door het marmer te 'trommelen' ontstaat de afgeronde vorm. De natuurlijke oorsprong zorgt voor een mooi gemêleerd, esthetisch uiterlijk.

Ideaal voor:

  • Balkons
  • Patio's
  • Opritten
  • Galerijen
  • Rond zwembaden
  • Woningen

Disclaimer

Ondanks dat dit calculatie systeem zorgvuldig is samengesteld kunnen er geen rechten worden ontleend aan de uitkomst. Deze berekeningen worden uitgevoerd op basis van een aantal algemene uitgangspunten. De uitkomsten van de berekeningen zijn uitsluitend een indicatie. Dit omdat er geen rekening kan worden gehouden met de geldende omstandigheden voor het betreffende project waarvoor de bestelling van toepassing is.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief