Stone Indoor

Uw systeem samenstellen

Kleur Kies uw kleur
Primer
Kies uw gewenste primer
Primer BHH
Primer GW
Primer Universal
Grind laag
1-2mm
2-3mm
3-4mm
Binder
Binder TP E30 (set)
Resin TP
Geen
Hardener TP E30
Sealer
Kies hier of u een sealer wenst
Geen
Topper 12
Geef aan hoeveel vierkante meters u wilt bestellen:

Uw vloer

Ondervloer
Primer
Grind laag
Binder
Sealer

De siergrindvloer brengt kleur en design samen en past in elk interieur

Stone Indoor is een robuuste, naadloze vloer die gemakkelijk is te onderhouden. De vloer is duurzaam, slijtvast en in alle mogelijke kleurcombinaties aan te brengen. Bovendien is de vloer oersterk en geschikt voor vloerverwarming.

Stone Indoor is verkrijgbaar in de korrelmaten; 1-2 mm, 2-3 mm en 3-4 mm. Stone indoor is in alle kleuren leverbaar. Stone metallic geeft vloeren en wanden een industrieel aanzien en is goed UV-bestendig

Stone Indoor is leverbaar met een open of gesloten structuur. Bij een gesloten structuur wordt een laag Topper 12 aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de vloer nog gemakkelijker is schoon te maken.

Systeem uitleg
Het epoxy gebonden Stone Indoor heeft een bijzondere samenstelling. De Binder TP E30 heeft een verhouding van slechts 30 delen harder op 100 delen hars. Dit tegenover gebruikelijk 50 delen harder op 100 delen hars. Dit resulteert in een hogere transparantie, een lage gevoeligheid voor carbamatie, minder kans tot vergeling en een optimale verwerkbaarheid. De viscositeit van het bindmiddel zorgt voor voldoende afdruip naar de ondergrond en binding tussen de steentjes.

Let op het stookschema bij Stone Indoor in combinatie met vloerverwarming!

Ideaal voor:

  • Woningen
  • Kantoren
  • Horeca
  • Gezondheidszorg
  • Cultuur en Recreatie

Disclaimer

Ondanks dat dit calculatie systeem zorgvuldig is samengesteld kunnen er geen rechten worden ontleend aan de uitkomst. Deze berekeningen worden uitgevoerd op basis van een aantal algemene uitgangspunten. De uitkomsten van de berekeningen zijn uitsluitend een indicatie. Dit omdat er geen rekening kan worden gehouden met de geldende omstandigheden voor het betreffende project waarvoor de bestelling van toepassing is.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief