Construct Underlayment 1-10 mm SK

Uw systeem samenstellen

Primer
Primer Universal
Geen
Egalisatie
Cementitious SL Underlayment 1-10mm SK
Kies de gewenste laagdikte
1 MM
2 MM
3 MM
4 MM
5 MM
6 MM
7 MM
8 MM
9 MM
10 MM
Geef aan hoeveel vierkante meters u wilt bestellen:

Uw vloer

Ondervloer
Primer
Egalisatie

Cement gebonden egalisatie SK, de egaline met de best vloeiende eigenschappen.

Construct Underlayment 1-10 mm SK (stoffeerders kwaliteit) is een zelf nivellerende, cementeuze, minerale gietvloer met maximale vloei-eigenschappen, voor het egaliseren van ondergronden tot een laagdikte van maximaal 10 mm. De verharding vindt plaats door zowel dehydratatie van de minerale bindmiddelen als de filmvorming van polymeren. De vloer is na drie uur weer beloopbaar. Toepassing: ondergrond voor gelijmde vloeren zoals linoleum, marmoleum, pvc, vloerbedekking, parket en Quartzline vloersystemen.

Systeem uitleg
De primer voor vloeren, zoals cement dekvloeren, anhydrite vloeren, cementgebonden egaline, gips egaline, moet goed diep in de ondergrond dringen. Doe dit door middel van de Primer Universal te verdunnen met water in de mengverhouding 1 deel primer met 3 delen water. Voor een gesloten ondergrond zoals een tegelvloer, direct starten met de Primer Universal zonder te verdunnen.
Het is van essentieel belang om voldoende primer aan te brengen. Dit voorkomt scheuren en een te snelle droging van de egalisatiemortel.
Geschikt voor vloerverwarming (let op stookschema!).

Ideaal voor:

  • Woningen

Disclaimer

Ondanks dat dit calculatie systeem zorgvuldig is samengesteld kunnen er geen rechten worden ontleend aan de uitkomst. Deze berekeningen worden uitgevoerd op basis van een aantal algemene uitgangspunten. De uitkomsten van de berekeningen zijn uitsluitend een indicatie. Dit omdat er geen rekening kan worden gehouden met de geldende omstandigheden voor het betreffende project waarvoor de bestelling van toepassing is.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief