Protect Fast Cure

Uw systeem samenstellen

Kies een systeem
Coloured
Flake
Anti Skid
Kleur Kies uw kleur
Primer
Primer GW
Coating laag
Polyaspartic Coloured
2de Coating laag
Geen
Polyaspartic Coloured
Topcoat
Kies hier de gewenste topcoat
Geen
Zijdeglans
Mat
Geef aan hoeveel vierkante meters u wilt bestellen:

Uw vloer

Ondervloer
Primer
Coating laag
2de Coating laag
Topcoat

Protect Fast Cure is een vloerafwerking die weer snel beloopbaar is, gemakkelijk is te verwerken en zorgt voor een fraai eindresultaat.

Met het aanbrengen van slechts één of twee lagen verander je een vloer snel in een moderne, functionele vloer.

De vloer is samengesteld uit twee componenten polyaspartic dat met en zonder vlokken is te verwerken. Ondanks de korte uithardingstijd is de polyaspartic lang te verkwasten en vanuit de emmer uit te rollen. Het resultaat is een haast onverslijtbare, fraaie vloer leverbaar in vijftien aansprekende decoratieve vlokken mixen. De neutrale kleuren zijn leverbaar in alle RAL en NCS kleuren. Fast Cure kent drie varianten: Coloured, Flake en Anti Skid.

Raadpleeg het Quartzline Protect Fast Cure monsterboek voor voorbeelden en kleuren. Ga hiervoor naar onze webshop.


Systeem uitleg
De samenstelling bestaat uit twee componenten polyaspartic dat met en zonder vlokken is te verwerken.

Fast Cure behoort tot de EDS-categorie vloeren. EDS wil zeggen dat één laag ongeveer een uur uithardingstijd nodig heeft. In een halve dag kan de vloer weer gebruiksklaar zijn. Hierbij spelen echter de temperatuur en de luchtvochtigheid een belangrijke rol.

Het is aan te bevelen om de Fast Cure met twee personen aan te brengen. één persoon om te verdelen en de ander om na te rollen. Met zijn zeer snelle uithardingstijd is de vloer al weer snel beloopbaar.

Altijd starten met een laag Primer GW. Als deze zijn vocht verloren heeft - te zien aan de verkleuring van geel naar transparant - kun je starten met de polyaspartic aan te brengen.

Kies je voor Coloured
Het resultaat is een niet verkleurende hoogglans coating laag, aan te brengen in één of twee lagen.

Kies je voor Flake
Door de vloer in te strooien met een vlokkenmix ontstaat een gemêleerde coating laag. Daarna in twee lagen transparant afwerken. Om te voorkomen dat er een ruw en scherp oppervlak ontstaat is het van belang de eerste topcoat te schuren en daarna een tweede topcoat aan te brengen.

Kies je voor Anti Skid
Dan ontstaat er een anti-slipvloer door een met kwarts ingestrooide coating laag. De tweede gekleurde coating laag zorgt voor de bescherming van de instrooilaag.

Mat of zijdeglans?
Als mat of zijdeglans de voorkeur heeft, biedt het overlagen met een Quartzline Coating PU MG Matt of Quartzline Coating PU MG Satin Gloss het gewenste resultaat. Alleen binnenshuis toepasbaar.

Ideaal voor:

  • Automotive
  • Horeca
  • Detailhandel

Disclaimer

Ondanks dat dit calculatie systeem zorgvuldig is samengesteld kunnen er geen rechten worden ontleend aan de uitkomst. Deze berekeningen worden uitgevoerd op basis van een aantal algemene uitgangspunten. De uitkomsten van de berekeningen zijn uitsluitend een indicatie. Dit omdat er geen rekening kan worden gehouden met de geldende omstandigheden voor het betreffende project waarvoor de bestelling van toepassing is.