Stone Metallic

Uw systeem samenstellen

Kleur Kies uw kleur
Primer / Schraplaag
Kies uw gewenste primer
PRIMER BHH
PRIMER GW
PRIMER UNIVERSAL
Gietlaag
Kies de gewenste korrelgrootte
1-2 MM
3-4 MM
2-3 MM
Kies de gewenste binder
BINDER TP E30
BINDER UV
Sealer
Kies hier of u een sealer wenst
GEEN
WEL
Topcoat
Kies hier of u een topcoat wenst
GEEN
WEL
Geef aan hoeveel vierkante meters u wilt bestellen:

Uw vloer

Ondervloer
Primer / Schraplaag
Gietlaag
Sealer
Topcoat

Voor vloeren en wanden met prachtige ingekleurde quartzen

Door de metaalglans geeft Stone Metallic vloeren en wanden een industrieel karakter. Stone Metallic is duurzaam, slijtvast en gemakkelijk schoon te houden. Het product is zodanig samengesteld dat lichtinval weinig tot geen invloed op de vloer of wand heeft. Stone Metallic kan in combinatie met vloerverwarming.

Stone Metallic is verkrijgbaar in de korrelmaten 1-2 mm, 2-3 mm en 3-4 mm. Een mix van deze korrelmaten is uiteraard mogelijk. Stone Metallic is leverbaar met open of gesloten structuur. Bij een gesloten structuur wordt een extra laag Topper 12 aangebracht. Dit zorgt ervoor dat vuil zich niet kan ophopen tussen de steentjes.

Ideaal voor:

  • Woningen
  • Kantoren
  • Horeca
  • Gezondheidszorg
  • Detailhandel

Disclaimer

Ondanks dat dit calculatie systeem zorgvuldig is samengesteld kunnen er geen rechten worden ontleend aan de uitkomst. Deze berekeningen worden uitgevoerd op basis van een aantal algemene uitgangspunten. De uitkomsten van de berekeningen zijn uitsluitend een indicatie. Dit omdat er geen rekening kan worden gehouden met de geldende omstandigheden voor het betreffende project waarvoor de bestelling van toepassing is.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief