Gang

Gangen zijn niet te benijden en hebben het zwaar te verduren door patiënten, bewoners, bezoekers, personeel, bedden, rolstoelen, (medische) apparatuur en ga zo maar door. Dag in, dag uit. Vloeren van Quartzline geven geen krimp. Bestand tegen alles en iedereen.

Meer informatie

Sanitaire Ruimtes

Sanitair betekent niet voor niets: de gezondheid betreffend. Vloeren in sanitaire ruimtes moeten vooral hygiënische pluspunten bieden. Geen vochtopname, naadloos, eenvoudig schoon te houden, gemakkelijk onderhoud, egaal en stroef. Quartzline vloeren bieden het allemaal.

Meer informatie

Keuken

Keukenvloeren krijgen van alles over zich heen. Keukenvloeren moeten dus tegen stootje kunnen, vochtbestendig zijn en vanuit hygiënisch oogpunt gemakkelijk schoon te houden. Quartzline levert u de ideale keukenvloer.

Meer informatie

Algemene Ruimtes

Vloeren in algemene ruimtes moeten sterk en veerkrachtig zijn. Bovendien moeten deze vloeren tegen een stootje kunnen en zich lenen voor vele gebruikssituaties. Quartzline levert ze met alle benodigde eigenschappen.

Meer informatie

Opslag & Technische Ruimtes

In opslagruimtes is er altijd beweging. Spullen naar binnen, spullen naar buiten. Als er ook nog de nodige apparatuur staat opgesteld, moet je wel over een daarop berekende vloer beschikken. Quartzline heeft die vloer.

Meer informatie

Fitness & Kinderspeelzaal

Veerkrachtig, prettig loopcomfort en bestand zijn tegen de nodige belasting. Dit zijn de belangrijkste kenmerken voor vloeren in fitnessruimtes en kinderspeelzalen. Natuurlijk moeten ze ook gemakkelijk zijn schoon te houden en uitvoerbaar in leuke kleuren en dessins. Quartzline levert wat u wenst.

Meer informatie

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief