Gang

Scholieren en studenten met zware tassen. Dagelijks en vaak ook elk uur krijgen de gangvloeren duizenden voetstappen te verduren. Dan moet je tegen een stootje kunnen en moet vuil gemakkelijk te verwijderen zijn. Dat vraagt om speciale vloeren en die heeft Quartzline.

Meer informatie

Sanitaire ruimte

Sanitaire ruimtes in het onderwijs vragen om superieure vloeren. Sterk, vochtdicht, naadloos, makkelijk te reinigen en duurzaam. Quartzline vloeren voldoen aan alle ‘onderwijseisen’.

Meer informatie

Keuken

Schoolkeukens zijn net fabrieken. Het gaat maar door. Een goede basis is daarom vereist. Schoolkeukens moeten slijt- en stootvast zijn, eenvoudig te reinigen, vloeistof- en afvaldicht en antislip. Quartzline heeft hiervoor de best geschikte vloeren.

Meer informatie

Algemene ruimte

Een aula of atrium moet er aantrekkelijk en uitnodigend uitzien. Bovendien moet de ruimte functioneel zijn. Dat begint met de juiste vloer. Comfortabel, sterk, duurzaam, slijtvast en fijn beloopbaar. Quartzline heeft hiervoor de juiste vloeren in huis.

Meer informatie

Opslag & Technische ruimte

In opslagruimtes is er veel beweging. Ook van rollend materieel. Spullen naar binnen, spullen naar buiten. Slijt- en stootvast zijn voorwaarden en ook vocht- en chemische resistentie. Quartzline heeft de juiste vloeren voor deze ruimtes.

Meer informatie

Speelzaal

De naam zegt het al, de speelzaal moet er speels uitzien. In aantrekkelijke, frisse en vrolijke kleuren. Natuurlijk moet de vloer tegen een stootje kunnen en eenvoudig schoon te houden zijn. Quartzline heeft precies wat u zoekt.

Meer informatie

Klas & Kantine

Voor klaslokalen en kantines heeft Quartzline een uitgekiend assortiment vloersystemen. Vloeren die kleurvast zijn en er ook op lange termijn nog als nieuw uitzien. Bovendien hebben onze vloeren een duurzaam karakter omdat ze zo goed als onderhoudsvrij zijn.

Meer informatie

Wetenschapslokaal

Een wetenschapslokaal vereist een speciale vloer. Bestand tegen chemicaliën, naadloos en vloei- en afvalstofdicht. Verder slijt- en stootvast en eenvoudig te reinigen. Voor dergelijke vloeren komt u al snel bij Quartzline uit.

Meer informatie

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief