Balkon

Ook een balkon moet sfeer en gezelligheid brengen. En tegen een stootje kunnen. Een balkon behoort tenslotte bij het huis. Met onze ruime keuze in vloeren, is er zeker een geschikte balkonvloer te vinden.

Meer informatie

Trap

Trap op, trap af. Een trap moet tegen een stootje kunnen en bestand zijn tegen een hoge gebruiksintensiteit. De 'trap-oplossingen' van Quartzline voldoen aan alle eisen.

Meer informatie

Gang

Een gang moet bestand zijn tegen duizenden en nog eens duizenden voetstappen. Quartzline gangvloeren kunnen dit met gemak aan.

Meer informatie

Woonkamer

Onze vloeren zijn niet voor niets zo populair in woonkamers. Ze bieden comfort, hebben een strakke look, zijn praktisch en fijn voor vloerverwarming. Quartzline vloeren voor optimaal wooncomfort.

Meer informatie

Slaapkamer

In een slaapkamer vind je rust, comfort en genot. Quartzline begrijpt wat u wilt en heeft de oplossingen paraat.

Meer informatie

Keuken

In de keuken wordt gewerkt. Dat vraagt om een stevige, mooie vloer die bovendien tegen een stootje kan. Quartzline weet wat u wilt en heeft wat u wilt.

Meer informatie

Toilet

Het kleinste kamertje, maar o zo belangrijk. Dat vraagt om een praktische, waterdichte vloer die gemakkelijk is schoon te houden. Bij Quartzline kunt u kiezen.

Meer informatie

Badkamer

De natte ruimte bij uitstek. Spetteren en spatteren en overal nattigheid. Dit vraagt om de juiste naadloze vloer. Quartzline biedt u de beste vloer voor uw badkamer.

Meer informatie

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief