27-07-2022

Productnieuws

Quartzline SL-PU in 3 varianten:


Quartzline SL-PU UV


Quartzline SL-PU UV is de ‘standaardgietvloer’ van Quartzline. Dit is een twee componenten, oplosmiddelvrij, gepigmenteerd, zelf nivellerende gietvloer op basis van een alifatische polyurethaan met taai-elastische eigenschappen.

Deze ‘standaardgietvloer’ is aan te bevelen waar een elastische, flexibele en comfortabele naadloze vloer gewenst is. Ideaal voor woningen en zakelijke toepassingen zoals winkels en kantoren.

Quartzline SL-PU UV wordt veel gebruikt in combinatie met Quartzline Coating PU SG NF matt of Coating PU SG NF satin gloss. Deze combinaties staan bekend om hun slijtvastheid en hardheid. Gebruik 3% tot 5% Quartzline ‘antislip KFU’ om een antislip laag te verkrijgen. Bovendien is dit vloersysteem uitermate geschikt om te voorzien van een betonlook of om in te strooien met gekleurde vlokken.

Bekijk product >>


Quartzline SL-PU UV NF


Deze variant beschikt over alle kenmerken en eigenschappen van de Quartzline SL-PU UV. Dankzij de dunne verharder is dit vloersysteem echter gemakkelijker te verwerken. De dunne verharder bewijst vooral bij lage temperaturen haar nut. De vloer blijft ook onder koude omstandigheden gemakkelijk te verwerken.

Bekijk product>>
 


Quartzline SL-PU UV HD


De SL-PU UV HD is een speciaal ontwikkelde variant van de Quartzline SL-PU UV om – naast de bekende eigenschappen - een nog grotere hardheid en rek te realiseren met daarbij in acht genomen om de Shore-hardheid op een nog steeds comfortabele 50 te houden. Hierdoor voelt de vloer niet te hard aan en behoudt deze nog steeds belangrijke eigenschappen zoals een zacht en elastisch gevoel.

Bekijk product >>


Meer informatieVoor meer informatie over deze producten kun je contact opnemen met
Nederland en Internationaal:
Theo van der Plas, +31 653 73 76 87 of Hans Raams, +31 614 88 58 59
België en Frankrijk:
Erik Meesters, +32 473 83 61 79 of Gino Cant, +32 470 65 22 80 

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief